Zöldterület

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzat közigazgatási területén belül települési favágási, gallyazási és zöld hulladék szállítási tevékenységet végzünk, valamint szabad kapacitásunk terhére a lakosság és vállalkozások megrendeléseit is teljesítjük egyedi megrendelés alapján.

A szerződésünk keretében elvégezzük a közterületen, önkormányzati ingatlanok, intézmények telephelyein a fák korona alakítását, gallyazását, kivágását, zöld hulladék elszállítását.

A munkavégzéshez szükséges speciális szaktudással és ismerettel rendelkező munkatársaink a megfelelő kéziszerszámokkal és emelőkosaras gépjárművekkel végzik tevékenységüket.

A zöldhulladék elszállítására önrakodó, billenőplatós tehergépjárművek állnak rendelkezésünkre, melyekkel elszállítjuk a kitermelt fahulladékot, öszegyűjtött zöldhulladékot.

A talajfelszínen maradt fatuskók eltávolítására nagyteljesítményű önjáró tuskómaró berendezést használunk, mely a talajszinttől 20-30 cm mélyen kimarja, elforgácsolja azt.

Tevékenységeinket magas szakmai felkészültséggel végezzük, a speciális ismereteket igénylő feladatok ellátására munkatársaink megfelelő ismeretekkel, tudással és gyakorlattal rendelkeznek.