Épületüzemeltetés

Épületkarbantartási tevékenység

Társaságunk épületkarbantartási, azonnali hibajavítási feladatokat lát el DMJV intézményeinek területén, az épületek állagmegóvása és folyamatos működésének fenntarthatósága céljából.

Célunk egy központi nyilvántartás létrehozása a város használatában álló ingatlanállomány teljes egészére, mely tartalmazza a kötelező jogszabályi előírásokon alapuló felülvizsgálatokat.

 

Az ingatlan állományhoz tartozó épületek kötelező érintésvédelmi, tűz- és villámvédelmi felülvizsgálatát jelenleg egyedi szerződések és megrendelések alapján az önálló gazdasági egységek kezelik és végeztetik el. Ezt a tevékenységet szeretné társaságunk több más tevékenységével együtt központosítani a hatékonyság és nyomon követhetőség érdekében.

2023-ban a hagyományos eszköz és járműpark fejlesztése mellett a személyi állományt, valamint a speciális technikai eszközöket (pl. kölekedési modellező, szimulációs stb. szoftverek) az előttünk álló feladatok mértében tovább bővítjük.

Célunk, hogy 2023-ban és a jövőben is egy szakmailag felkészült csapattal, gazdaságilag és szakmailag hatékonyan lássuk el a feladatainkat.